Company Profile

Sinds 1999 is NewsPoint gevestigd aan de Tolstraat in Haaksbergen. NewsPoint is een jong bedrijf dat dé oplossing biedt voor de losse verkoop van gedrukte media.

Daar waar zelfs in deze 24-uurs economie de meeste winkels toch nog steeds te maken hebben met sluitingstijden, kan NewsPoint daar een welkome aanvulling op zijn door gedrukte media in een automaat te koop aan te bieden.

De SingleVendor is een verkooppunt voor losse kranten dat 24 uur per dag beschikbaar is. Zowel de dunne dinsdagkrant als de extra dikke zaterdagkrant incl. magazine komen daar per stuk probleemloos uitrollen. Dus geen verkoopverlies meer door het wegnemen van meerdere producten in één keer.

De MaxiVendor is een representatieve automaat voor de losse verkoop van diverse gedrukte media zoals bijvoorbeeld een combinatie van tijdschriften en kranten. Ideaal voor verkoop bij (tank) stations, bij winkels, bij kiosken, hotels, in de hal van flats of ziekenhuizen of gewoon op iedere hoek van de straat waar maar veel mensen langskomen.

Door gebruik van diverse betalingsmogelijkheden, hierbij valt te denken aan kleingeld / papiergeld / creditcard / easypay wordt het gebruikersgemak vergroot. Met easypay bestaat er zelfs de mogelijkheid om een abonnement af te nemen. Dit biedt dus wel het voordeel van het prijsverschil, alleen kan de krant afgehaald worden wanneer uw klanten dat zelf willen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een abonnement te nemen voor drie maanden. Dit abonnement kunnen uw klanten dan gebruiken over een periode van zes maanden. Op deze manier is men niet verplicht om iedere dag een krant af te nemen. Toch makkelijk tijdens vakantieperioden of als men te druk is om iedere dag de krant te lezen.

De aanschaf van een automaat van NewsPoint is al rendabel wanneer u 15 kranten per dag verkoopt. Voor u levert het meer tijd op om aan uw andere klanten te besteden en eventuele diefstal van uw produkten hoort voorgoed tot het verleden.