MaxiVendor

Voorpaginanieuws! Eindelijk is er een solide, praktische en rendabele oplossing voor de losse verkoop van gedrukte media. Een verkooppunt dat 24 uur per dag beschikbaar is.

Innovatief
Er zijn mensen die denken dat de gedrukte kranten en tijdschriften op hun retour zijn. ´Straks gaat alles via internet´. Vergeet het maar! Gedrukte media zijn populairder dan ooit en hun oplage groeit gestaag. Wel is een trend waarneembaar van abonnementen naar meer losse verkoop. Een ontwikkeling waar NewsPoint perfect op anticipeert. NewsPoint is een innovatieve multi-vendor automaat voor de verkoop van kranten en tijdschriften.

Fraai
NewsPoint heeft een fraaie vormgeving. De automaat is zowel voor buiten als voor binnen leverbaar. Alle kranten en tijdschriften hebben een eigen "showvak". NewsPoint is geschikt voor meerdere diktes en maatvoeringen. De automaat accepteert alle geldige betalingsmiddelen. Hij is standaard voorzien van een vandaalbestendige betalingsunit met wisselgeld-functie.

Eenvoudig
De bediening is uiterst eenvoudig, zowel voor de klant als de beheerder. Op een gemakkelijk te programmeren display kunnen taal, titel en prijs worden ingevoerd. Er kan verschil gemaakt worden tussen bijvoorbeeld zaterdagkrant en maandagkrant. Een niet terug te stellen telwerk geeft aantal, prijs en totale verkoop weer. NewsPoint is uitgevoerd in staal met een slagvaste coating en voldoet aan de CE-richtlijnen.

Opties
Door gebruik te maken van allerlei opties kunt u uw NewsPoint volledig afstemmen op uw behoefte. Zo is een uitvoering in uw huiskleur mogelijk. Een andere optie is uit leesbaarheid op afstand via GSM. Daarnaast kunt u kiezen voor een 24-volts accu met laadunit, frontverlichting met naam, verschillende betaalkaartlezers (onder andere chipknip, chipper en creditcards) en een speciale newspaper uitvoering alleen voor kranten.

Technische gegevens

Standaardautomaat:

4 cassette-units, 1 betalingsunit

Hoogte:

190 cm

Breedte:

100 cm

Diepte:

60 cm

Vervolgautomaat (4 cassette-units)

Hoogte:

190 cm

Breedte:

45 - 60 cm

Diepte:

60 cm

Vulcapaciteit per cassette:

40 kranten of 30 tijdschriften

Maximale vervolgcapaciteit per standaardautomaat:

7 (28 cassette-units)

Elektrische aansluiting:

230 volt (110 volt), 50-60Hz (24 volt optioneel)

Maximale stroomafname:

69 watt