MiniVendor

Na de robuuste en succesvolle SingleVendor en de fraai vorm gegeven MaxiVendor voor vier verschillende printtitels is er nu ook de MiniVendor.

Voor locaties waar robuustheid en inbraakgevoeligheid een minder grote rol spelen, omdat er toezicht is heeft NewsPoint op verzoek van met name de detailhandel en organisaties die 24 uur per dag en zeven dagen per week hun print produkt willen aanbieden een kleine, handzame en makkelijk te plaatsen automaat ontwikkeld, met de onvolprezen techniek van de SingleVendor.

Deze MiniVendor is met name geschikt voor 'gratis' produkten en titels die met gepast geld zijn af te rekenen. Het is naast een solide, praktische en rendabele oplossing voor de losse verkoop van gedrukte kranten en tijdschriften ook ideaal voor de uitgifte van gratis kranten, magazines en brochures. Ook een verkooppunt dat 24 uur per dag beschikbaar is. Representatief, storingsvrij, makkelijk te plaatsen en eenvoudig te vullen.

Tailermade
Opnieuw een product van NewsPoint. Sinds vele jaren werkt NewsPoint aan oplossingen om dagbladen, tijdschriften en brochures probleemloos bij de consument te krijgen. Na de ontwikkeling van de SingleVendor, de eerste automaat ter wereld die storingsvrij kranten/tijdschriften uitlevert heeft NewsPoint op verzoek van uitgevers en verkooporganisaties een kleine variant van de SingleVendor ontwikkeld.

Klein maar fijn en fraai
NewsPoint heeft ook deze automaat een fraaie en functionele vormgeving gegeven. De automaat is vooral bedoeld voor gebruik binnen in een hal of waar een oogje in het zeil kan worden gehouden. Hij is standaard voorzien van een systeem dat door middel van een druk op de groene knop een gratis exemplaar afgeeft. Optioneel kan de MiniVendor worden uitgerust met alle geldige betalingssystemen.

Beproefde storingsvrije bediening
De bediening is uiterst eenvoudig, zowel voor de klant als de beheerder. De automaat heeft het technische hart van SingleVendor, die inmiddels in Nederland en België bewezen heeft zonder storingen dag in dag uit zijn werk te doen. De MiniVendor is uitgevoerd in een staal met slagvaste coating en voldoet aan de CE-richtlijnen.

Opties
De MiniVendor is uit te voeren in uw huiskleur. Tevens kan er aan de zijkant of een geldwisselautomaat geplaatst worden. Daarnaast is er ook de mogelijkheid het contactloze kaartsysteem toe te passen.

 

Technische gegevens

Wand- Vrijstaande- uitvoering
Hoogte :49cm
Breedte :51cm
Diepte :42cm
Gewicht :30Kg

Vulcapaciteit :20cm
Vrijstaande realisatie :Ja
Elektrische aanlsuiting :220 volts, 50-60Hz
Maximale stroomafname :69 Watts